28 de gen. 2012

Lectura de Poemes amb els amics de la UNESCO i sessió d'atletisme al GEiEG

El passat divendres 27 de gener, els amics de la UNESCO de Girona, van convidar-nos a un acte en commemoració del DENIP als Jardins de la Pau, ubicats dins el complex esportiu que el GEiEG té a Torres de Palau. Aquest acte va consistir en una lectura de poemes dedicats als diferents arbres i allí plantats en darreres edicions i fer la plantada de l'arbre d'enguany, un plàtan.

Tot seguit, els alumnes de 6è van fer les sessions d'Educació Física allà mateix, atesa la circumstància que actualment estan treballant una unitat didàctica d'atletisme, com a projecte de pràctiques de l'Emili (practicant d'E.F.) i que les instal·lacions de Torres de Palau són específiques per aquesta disciplina esportiva.

Un matí de cultura i esport d'allò més agradable!


+ fotografies

Visita de l'escriptor Carles Sala

El passat dilluns 16 de gener vam rebre la visita de l'escriptor gironí Carles Sala, autor del llibre "En Cornèlius i el Rebost d'Impossibles", del qual els alumnes de 6è curs n'estan fent la lectura.
Els nois i noies, encuriosits per diferents aspectes del llibre en particular i la seva carrera d'escriptor de manera més global, van poder fer-li moltes preguntes. Va ser molt interessant!


4 de gen. 2012

Lluc Tonietti (6è B), guanyador del Concurs "El Petit Dictat" de TV3

Després de participar en el càsting, en Lluc va ser un dels escollits per participar a l'edició nadalenca del concurs "El Gran Dictat". Aquest format nadalenc del concurs consistia en la participació de nois i noies enlloc d'adults i, arrel d'això, el canvi de nom ("El Petit Dictat"). El programa en el qual va participar i va resultar-ne guanyador, es va emetre ahir dimarts 3 de gener a TV3. Pels que no vau tenir ocasió de veure'l, podeu fer-ho ara mitjançant el següent enllaç: