28 de nov. 2012

Sortida a la Vall de Sant Daniel (5è)

El passat divendres 23 de novembre els alumnes de 5è vam fer una sortida de tot el dia a la Vall de Sant Daniel. Vam conèixer molts elements de fauna i flora de la zona a més de múltiples històries i llegendes d'aquest entorn que formen part de la cultura popular gironina.

De bon matí vam sortir de l'escola a peu fins la plaça dels Jurats, on vam parar per esmorzar. Allà vam dividir el grup en dos i vam iniciar el recorregut paral·lel al Galligants per la Vall de Sant Daniel. Ens vam aturar a les diferents fonts: la del Bisbe, la del Polvorí, ... fins arribar a la font dels Lleons, on vam girar cua per un altre camí que ens va dur a la Plaça de Sant Daniel on vam dinar.

Vam gaudir d'un dia meravellós tenint en compte l'època de l'any, amb sol i temperatura relativament agradable. Ja cansats i cansades de tant caminar, a la tarda, tal i com estava previst, un bus ens va recollir a la plaça dels antics jutjats per tornar-nos cap a l'escola.




22 de nov. 2012

Xarop de Riure!

El passat divendres 16 de novembre, els alumnes de 5è vam desplaçar-nos fins al Centre Cívic de Sant Narcís per veure en què consisteix el treball de la companyia "Xarop Clown". Són un grup de pallassos que es dediquen a anar pels hospitals per ajudar als infants que estan malalts a distreure's, fer-los riure i així, poder superar millor les malalties que puguin estar patint.


Vàrem gaudir molt dels gags de la doctora Anna Tomia i la infermera Cata Plasma. Un autèntic Xarop de Riure!

15 de nov. 2012

Tots cap a Montilivi

Avui dijous 15 de novembre, tots els alumnes de Cicle Superior, acompanyats dels mestres i els practicants, hem anat a Montilivi, a visitar les instal·lacions i a veure l'entrenament del primer equip del Girona FC.

Hem estat a la tribuna, als gols, al camp annex, a la llotja, a la sala i a les cabines de premsa, etc. Hem fet costat a l'equip de la ciutat que enguany du una magnífica trajectòria a la lliga i ens ho hem passat molt bé.


Els de 6è es vesteixen de castanyers i castanyeres

El passat dimecres 31 d'octubre vàrem celebrar la Castanyada a la nostra escola i com és habitual,  els nois i noies de 6è van vestir-se de castanyers i castanyeres per amenitzar la festa. Feien molt de goig!!!
Aquests alumnes van encarregar-se de distribuir les castanyes ben calentones a totes les aules de l'escola i, llavors, van participar de la festa amb balls i cançons! Van fer-ho molt bé!