28 de set. 2011

Visita al Port de Barcelona i al Parlament de Catalunya

El passat dijous 22 de setembre, els nois i noies de 6è vam fer la primera sortida d'aquest curs. Vam sortir de Girona ben aviat, a les 8h del matí. En arribar a Barcelona, el primer que vam fer va ser anar a visitar el Port de Barcelona. La visita va ser molt amena, ja que la vam fer des d'un vaixell "golondrina" que feia un trajecte per diferents indrets del Port (on arriba la fruita d'altres parts del món, la ferralla per reciclar, el gra, els creuers de viatgers, els que porten materials inflamables, les drassanes, etc.). Vam poder conèixer la intensa activitat que acull un port com el de Barcelona, probablement el més important del sud d'Europa.
Després d'aquesta visita, vàrem agafar novament el bus per desplaçar-nos fins al Parc de la Ciutadella. Al bell mig del parc hi ha la seu de la institució que representa al poble de Catalunya, el Parlament. Allà vam rebre una visita guiada i vam conèixer diversos racons del Palau com el Saló de Sessions, els Salons dels passos perduts (tant el rosa com el gris), etc.
Un cop completades les dues visites, vam dinar al Parc de la Ciutadella, que era vestit amb les seves millors gales, tot esperant l'inici, aquella mateixa nit, de les Festes de la Mercè, la Festa Major de Barcelona.
Va ser un dia profitós i interessant.


6 de set. 2011

Reunió de Pares i Mares de Cicle Superior

El proper dimarts 27 de setembre tindrà lloc la reunió informativa del curs que ara encetem. Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra presència!