3 d’oct. 2012

Football Flag

Gràcies als Wolves, club de Flag Football de Sarrià de Ter, els alumnes de Cicle Superior de l'escola estem duent a terme una unitat didàctica en la que aprenem un esport molt desconegut, però al mateix temps molt divertit.

Aquest esport prové dels Estats Units, i no té res a veure amb el futbol que nosaltres coneixem. Cal recordar que pels americans el "Football" és el que nosaltres coneixem com a Futbol Americà i del que nosaltres en diem Futbol, allà ho coneixen com a "Soccer".

El football flag (o flag football) doncs, és una versió del futbol americà en la que s'hi juga 5 contra 5 i no hi ha contacte.

Els equips fan servir passades i carreres per avançar en una sèrie de jugades o downs. Una jugada acaba quan al jugador que porta la pilota se li treu una de les tires que porten enganxades amb velcro penjant d'un cinturó (aquesta vindria a ser la versió del futbol flag o flag futbol del que en futbol americà és un placatge).

Aquest esport és mixte, promou la participació i la diversió. No importa l'envergadura física ni l'edat. És un joc senzill, fàcil i ràpid d'aprendre. Només cal una pilota i imaginació.

Quan haguem fet 5 sessions d'Educació Física dedicades a aquest esport i sapiguem jugar-hi una mica més, preveiem fer una trobada final a la seu dels Wolves de Sarrià de Ter, que juguen en camp de gespa artificial. Properament concretarem la data, però ja podem avançar que serà un diumenge al matí del mes de novembre.Si voleu obtenir més informació sobre aquest esport, visiteu el lloc web dels Wolves Sarrià de Ter

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada