10 de maig 2013

Els de 5è participen a la Jornada de Cooperació Solidària i els de 6è tanquen la unitat de Rugbi a Torres de Palau

El passat divendres 26 d'abril, tots els alumnes de Cicle Superior de l'escola van tancar la Setmana Cultural amb activitats ben diverses.

Per una banda els de 5è curs, com és habitual cada any, van participar a la Jornada de la Cooperació Solidària organitzada per l'Ajuntament de la ciutat i celebrada al Teatre Municipal. L'edició d'enguany girava al voltant de la "sobirania alimentària, l'alimentació un dret". Els nostres alumnes van exposar a través d'un power point que van explicar els delegats de classe, els treballs que han dut a terme al llarg del curs sobre aquesta temàtica. L'acte va ser ammenitzat amb actuacions teatrals i va concloure amb una xocolatada pels alumnes participants a la Rambla.

Per altra banda, els alumnes de 6è, que havien treballat el rugbi a les classes d'Educació Física durant 4 sessions, van posar la cirereta al pastís anant a jugar al camp de rugbi del GEiEG situat al complex d'aquesta entitat a Torres de Palau. Allà els van atendre diversos monitors de rugbi i van poder jugar amb companys de l'Escola Pare Coll, que també havia desenvolupat uns aprenentatges previs similars als nostres.

Les dues activitats van estar molt ben valorades per part de mestres i alumnes, va ser una bona manera de posar punt i final a la Setmana Cultural 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada