8 de nov. 2013

Taller d'Energia i Visita a l'Exposició "Els Objectes Parlen"

Els dies 6 i 8 de novembre els alumnes de 6è i 5è respectivament, vam anar al Caixa Fòrum de Girona a realitzar un taller sobre l'energia i veure una exposició de quadres que s'anomena “Els objectes parlen” .

Taller de l'energia
Ens van explicar com es produïa l'energia eòlica, hidràulica, geotèrmica, solar i cinètica. Ens van fer participar, ajudant al monitor, en la demostració de cadascuna d'aquestes energies produint electricitat o moviment.

Vam experimentar amb la calor d'una espelma, amb el moviment de les rodes d'una bicicleta, amb una manxa vam fer una petita explosió a causa de la pressió de l'oxigen, també vam fer un joc educatiu amb pilotes de goma i mitges esferes.

Per mi l’activitat que va ser més divertida era una maqueta on hi havia tres cases, dos fanals i un molí. Vam aconseguir engegar les llums d’una casa amb unes plaques fotovoltaiques, una altra casa amb el moviment del molí i amb una presa d’aigua vam engegar dos fanals.

Exposició: “Els objectes parlen"
Vam aprofitar per visitar l'exposició de quadres del museu del Prado. Ens van explicar que observant les imatges i els objectes que s'hi representen ens parlen de costums i cultures, evoquen imatges, suggereixen idees i permeten establir relacions entre conceptes ben diversos.

Vam acabar a tres quarts d'una i vam haver de tornar a l'escola ràpidament perquè havíem de dinar.

Júlia Roldán Reixach (6è A)



1 comentari: