10 de març 2015

Aula de Ciclisme a 5è

Els alumnes de 5è han rebut avui dimarts 10 de març una classe teòrica sobre ciclisme a càrrec de l'exprofessional Josep Jufré i, posteriorment, han realitzat una sessió pràctica de conducció de bicicleta al pati de l'escola. En la part teòrica han après nocions bàsiques de seguretat viària, anècdotes i curiositats sobre l'esport tractat. Més tard, en la part pràctica, han pogut mostrar les seves habilitats sobre la bicicleta.

Aquesta activitat està apadrinada per la Secretaria General de l'Esport, la Federació de Ciclisme, l'empresa organitzadora de la Volta a Catalunya, una empresa patrocinadora i l'Associació de Ciclistes Professionals (ACP).

Després de l'activitat d'avui, hi haurà un noi i una noia de cadascuna de les dues classes de 5è que representaran a l'Escola Migdia el dia 25 de març a la "Volta Jove", una activitat que consistirà en recórrer els últims 2-3 Km de l'etapa de la Volta Ciclista a Catalunya amb arribada a Girona, instants abans que els ciclistes professionals arribin a la meta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada