15 de juny 2015

Excursió a Cardona

El divendres 12 de juny, els alumnes de 5è, vàrem anar d'excursió a Cardona, per visitar el Parc Cultural de la Muntanya de Sal.
Vàrem sortir ben d'hora de Girona (8h), i després d'un trajecte d'una hora i tres quarts aproximadament, vam arribar a Cardona. Un cop allà vàrem esmorzar i, posteriorment, dividir el grup en dos per pujar al remolc d'un tot terreny, que ens va dur des de la part superior de la muntanya, fins la mina. Allà, ens vàrem posar els cascs de seguretat i vam recòrrer passadissos interiors, al mateix temps que vèiem eines que s'utilitzaven per treballar a la mina i extreure'n sal i conèixer molts detalls de la història d'aquesta mina de Cardona. Tot el que vàrem veure a l'interior de la mina, realment impressionant.
Havent finalitzat la visita, vàrem tornar a pujar al remolc, que ens va retornar a la part superior de la muntanya i, en una sala habilitada, vàrem distribuir-nos en diferents grups per realitzar 5 experiments relacionats amb la sal.
Llavors, vam dinar i  després vàrem poder disposar d'una estona de temps lliure abans d'emprendre el viatge de retornar a Girona, amb la sensació d'haver pogut visitar un espai únic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada