28 d’oct. 2016

COLÒNIES DE 5è A SERINYÀ

ESTUDIEM LA PREHISTÒRIA

Els dies 17 i 18 d'octubre , els alumnes de 5è vam anar de colònies a Serinyà . Abans d’anar  a la casa de colònies ,vam anar a la Draga de Banyoles ,que és un parc arqueològic .Allà ens van ensenyar com vivien abans els prehistòrics.
Quan vam arribar a la casa ,de colònies , vam tenir temps lliure. Després , vam dinar macarrons i croquetes! A la tarda vàrem fer 3 tallers: pintures rupestres, una espelma prehistòrica i  cacera i taller d’eines.
Després de berenar vam construir unes cabanes tots junts amb la base de troncs i la cobertura de pell d’animal. Les feien en els poblats nòmades quan se’ls feia de nit.  Construïen el poblat en cercle perquè al mig hi feien un gran foc que els il·luminava.
Quan es va fer fosc les llanternes es varen començar a obrir! Després de sopar varen venir uns nois/es i ens varen ensenyar el joc del macarró , que consistia en portar de camp a camp el macarró , sense que el trobessin els policies que només tenien 10 segons.
Al matí següent vàrem fer  l’últim taller! I finalment l’última cosa que vàrem fer  va ser dinar i una mica de temps lliure.
 En resum, que ens ho vàrem passar molt bé , al matí els monitors feien unes ulleres molt grans perquè no havien dormit en tota la nit. Això havia estat a causa de què hi havien unes nenes que tenien por que els hi caigués el sostre a sobre i , per això, no paraven de xerrar. També ens va costar dormir perquè havien  corregut moltes històries de por; però vam tornar amb un somriure a casa , que és el que comptava!
Quan vam tornar a casa  ens van repartir unes motxilles molt divertides de color taronja. També ens van donar els objectes que  havíem fet a les activitats (una llàntia , una eina de  sílex i les espelmes),més tard ens van donar uns dibuixos que vam fer amb pintures rupestres.


ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ !!!

Alumnes de 5è


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada