28 de nov. 2016

ENTREVISTEM DUES JUGADORES DE L'UNIGIRONA


El dia 21 de novembre de 2016, han vingut a l’escola dos jugadores de l’Uni Girona. Una es diu Leonor Rodríguez i l’altra es diu Kristina Alminate. La Leonor és de Gran Canària i la Kristina de Letònia.
A 5è va venir la Leonor i ens vam reunir a la biblioteca per fer-li unes quantes preguntes que ens havíem preperat en anglès. Les classes de 6è es van reunir a la sala Josep Pujadas,  amb la Kristina i en Bernat Vivoles (el seu tercer entrenador)que quan li feien preguntes a la Kristina ell les traduïa una mica, per si algú no entenia alguna cosa. Quan vam acabar les preguntes ens van donar entrades per al partit del diumenge i ens van firmar a la llibreta. Aleshores vam baixar a la pista coberta i cada classe es va fer una foto amb les dues jugadores i després ens en vam fer una tot el cicle superior. Finalment, vam fer un recau,  cada classe en una cistella. 

Com ho vam viure!

Quan van arribar la Leonor i la Kristina tots estàvem molt emocionats. Els hi vam fer preguntes en anglès i ens va respondre en anglès. Era molt difícil entendre-les perquè parlaven  molt ràpid. També ens va agradar que ens fessin  un concurs de preguntes sobre l’UniGirona i si l'encertàvem ens regalaven unes entrades, per al pròxim partit. Després quan vam baixar al pati i vam veure les jugadores al nostre costat tots estàvem flipant perquè eren molt altes,  la Kristina Alminate fa 2,05 m! Ens vam acomiadar de les jugadores i se'n  van anar,  va ser genial!!!!!!

Alumnes de cicle superior




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada