14 de nov. 2018

LA LLAVOR DEL FOC


El dilluns 12 de novembre un actor africà ens va venir a fer un espectacle a l’escola. És en Babou Cham, un actor d’origen gambià que parla català i ha fet un llarg viatge arreu del món. Va venir a Catalunya fa 14 o 15 anys i parla set idiomes: el català, el castellà, l’anglès, el mandinka, el wollof, el suec i el francès.

Ens va interpretar set o vuit mites sobre la formació de la terra que li havien explicat durant el seu llarg viatge. Totes les històries eren diferents i curioses.

En general ens va agradar tot l’espectacle! Amb les poques coses que portava ens va sorprendre que pogués fer un espectacle tan ben treballat!

Uns professionals de TV Girona van gravar l’espectacle. Nosaltres com que estàvem tan atents al que ens explicava, ni ens vam adonar que hi havia les càmeres!

Quan va acabar ens van preguntar a tres de nosaltres si ens havia agradat.

Fins i tot algun dia sortirem per la televisió!

Gràcies Babou Cham per venir a la nostra escola!


1 comentari:

  1. Mohegan Sun Arena - Ticket Price & Schedule - JTM Hub
    The Mohegan Sun Arena is set to open on September 세종특별자치 출장샵 20th, 2021. The event, which was originally scheduled for Thursday and Sunday, is scheduled to Wed, Dec 15Pink Martini featuring 용인 출장마사지 China Fri, Dec 17Chris Isaak 안성 출장샵 - Holiday 춘천 출장안마 TourSat, Dec 18Chris Isaak - Holiday Tour 평택 출장샵

    ResponElimina