10 de juny 2013

Viatge de Final d'Etapa dels alumnes de 6è

Des del passat dimarts 4 fins el divendres 7 de juny, els alumnes de 6è van estar de viatge de final de curs. Van marxar a primera hora del matí per poder arribar ben aviat al seu destí. Han estat 4 dies de coneixença del Delta de l'Ebre i el seu entorn.

El primer dia a Amposta Parc van conèixer l'entorn a partir d'un audiovisual i també varen fer piragüisme. El dimecres van realitzar un ruta en bicicleta fins la Llacuna del Garxall i van poder observar diferents ecosistemes (platja, riu, llacunes...), a la tarda van tenir una sessió de Paintball. El dijous van visitar les coves de Benifallet i després de dinar varen fer diverses activitats de multiaventura (tirolina, tir amb arc, ponts tibetans...). El divendres, últim dia, van passar-lo a Port Aventura, i al vespre van tornar cap a Girona.

La valoració del viatge tant per part de les mestres com dels alumnes és molt positiva. Ha estat una excel·lent rúbrica a 9 anys d'escolaritat al centre i un record inesborrable per tots.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada