29 de nov. 2017

CaixaForum 6è

El dia 11 d’octubre els de 6è vam anar al CaixaForum a veure una exposició anomenada :“La Terra dels somnis”.
Va sobre l’Índia feta amb fotografies de Cristina García Rodero amb el suport de Vicente Ferrer, que va portar litres i litres d’aigua a l’Índia.
Ens van explicar coses sobre l’Índia i ens van dir que Vicente Ferrer ajudava a donar veu a les dones i a ajudar als ciutadans amb el menjar i sobretot, a construir cases i hi van posar el nom de les dones perquè els homes no els fessin res , com ara ferir-les o fer-les fora de casa.

També vam veure l’exposició de fotos que portaven un petit escrit sobre la  persona de la imatge. Ens van donar uns paperetes amb una imatge i amb la descripció de la vida d’aquella persona i vam haver de comparar-nos amb ella. Molts de nosaltres ens vam adonar que portem una vida molt bona comparada amb la vida de qualsevol d’aquelles persones que es guanyen la vida arriscant-se per només poder alimentar els seus fills o filles.


En resum, ens van fer adonar  que hi ha gent que necessita  més ajuda que la que nosaltres realment necessitem.

Paral·lelament també vam poder visitar l'exposició: "Paisatges tòxics". 

Ens van explicar un munt de coses, entre elles que no tot és el que sembla i ens van ensenyar fotografies dels paisatges tòxics. Els paisatges tòxics són paisatges contaminats. També vam fer una activitat per aprendre a llegir les etiquetes dels aliments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada