16 de nov. 2017

UNES COLÒNIES INOBLIDABLES



El dia 19 i 20 d’octubre els nens i nenes de cinquè vam anar a la casa de colònies El Vilà, de Porqueres. Vam arribar contents i carregats d’energia.
Al matí vàrem anar al Parc Neolític de la Draga i vam aprendre com vivien a la Prehistòria.  Ens van ensenyar com fer foc i vam construir una eina neolítica.
Tornant  a la casa de colònies vam visitar una pesquera, va començar a ploure i vam quedar ben xops!
A la tarda seguia plovent i ens vam quedar a la casa a fer activitats amb els monitors/es i al vespre vam preparar coreografies en una gran sala. Per acabar vam fer un joc de nit i ens vam preparar per anar a dormir.
De fet no vam poder fer el joc de nit perquè plovia i vam fer una Gran Gala on ens ho vam passar molt bé! Al final, però, vam haver de sortir a buscar un monitor que s’havia perdut pels jardins de la casa... sort que ja no plovia!!!
L’endemà al matí ens vam aixecar, vam preparar les maletes i vam fer un bon esmorzar per carregar energia. Tot seguit vam fer una bona caminada fins al Bosc de les Estunes. A mig camí ens vam fer una mascareta amb fang natural aprofitant que van parar a l’estanyol que hi havia a mig camí, i també vam trobar un niu de cigonyes!
Enmig del bosc de roures, alzines i grans heures enfiladisses, els monitors/es ens van representar la llegenda de les Goges. Va ser divertit i per acabar vam poder entrar per dins de les balmes i les esquerdes de travertí. Vam tornar a la casa de colònies i després de dinar i jugar una mica vam marxar cap a l’escola.
Ens ho vam passar molt bé i no teníem ganes de tornar! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada